banner268

Basketbolun Duayenleri Harran Üniversitesinde

Osmanbey Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen söyleşi programının açılışında konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Siverekli, ulusal ve uluslararası spor camiasında adından söz ettiren değerli spor adamları ve ulusal basının spor yazarlarını ağırlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Öğrencilerin, spor adamlarının verecekleri değerli bilgilerden faydalanmasını isteyen Rektör Yardımcısı Siverekli, kendilerini kırmayarak üniversiteye gelip bilgilerini öğrencilerle paylaşan spor adamlarına teşekkür etti.

Harran Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu öğretim görevlisi Emine Gözen’in açılış konuşmalarıyla devam eden programda daha sonra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Esra Siverekli, söyleşiye katılan spor adamlarına plaket takdim etti.

Açılış konuşmalarının ardından Milliyet Gazetesi ve Sports Tv Editörü  Ümit Avcı’nın moderatörlüğünde, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) CEO’su Ömer Onan, Gelişim Direktörü Fırat Eser, TBF Kurulum Üyesi Murat Özyer, Fanatik Gazetesi Yazarı Gökhan German ve Basketbol Yazarı Gökhan Türe öğrencilerle söyleşi yaptılar.

Yaklaşık iki saat devam eden programın ardından heyet, Harran Üniversitesi Rektörlüğünü de ziyaret etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17