banner268

Akay "Bu ülkenin yarınları sizlersiniz"

Eğitimci olan olan Vekil AKAY 10 yıl okul müdürlüğü, 3 dönem Akçakale Belediye Başkanlığı sonrası 27. Dönem Şanlıurfa Milletvekili olarak TBMM’ye girmişti.

Öğrencilere kitap, dergi, diş macunu ve diş fırçasından oluşan hediye seti dağıtan Vekil AKAY öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada “Bu ülkenin yarınları sizlersiniz. İnanıyorum ki sizler, millî ve manevi değerlerine bağlı, tarihine, milletine ve devletine sahip çıkan gençler olarak yetişeceksiniz. Mukaddesatımızı ve bizi biz yapan değerlerimizi sizler koruyacak, ülkemizi güçlü yarınlara sizler taşıyacaksınız.” dedi.

Aynı zamanda okulda görev yapan Öğretmenler ile toplantı yapan Vekil AKAY Öğretmenlerin talep ve isteklerini dinledi. Vekil AKAY konuşmasında “Büyük bir azimle gayret göstererek nesillerimizi yetiştirmek adına özveriyle yürüttüğünüz tüm çalışmaları bir meslektaşınız olarak yürekten destekliyorum.

Daha güçlü ve daha müreffeh bir ülke için, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için, nesillerimizi fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller olarak yetiştirmek için çıktığımız eğitim öğretim yolunda hep birlikte çalışacağız.” Dedi.

Okul ziyaretine Milletvekili Ahmet AKAY’a AK Parti Akçakale Belediye Başkan adayı Mehmet YALÇINKAYA, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mehmet BAŞAK, Akçakale İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil TEKYILDIZ ve Okul Müdürü Ö mer ÜLGER eşlik ettiler. Ayrıca Vekil AKAY Okula 2 adet Bilgisayar ve yazıcı hediye ettiler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAhmet Akay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17