banner268

Siirt Valisi Atik veda ziyaretlerine başladı.

Önceki gün Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile Denizli Valiliğine atanan Vali/ Belediye Başkan Vekili Ali Fuat Atik, veda ziyaretlerine ilk olarak Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek başladı.

İlk olarak Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali/ Belediye Başkan V. Ali Fuat Atik Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay ve emniyet yetkilileri tarafından karşılandı. Emniyet Müdürlüğü girişinde hazır bulunan polis mangasını selamlayan Atik, Emniyet Müdürlüğü şeref defterini imzalayarak duygu ve düşüncelerini aktardı.

Vali/ Belediye Başkan V. Ali Fuat Atik burada yaptığı konuşmada; “ Değerli emniyet mensupları bugün sizlere veda etmek için son kez hitap ediyorum. 29 Haziran 2017 tarihinde başladığım Siirt valiliği görevinden Denizli valiliği atanmam nedeniyle ayrılıyorum. Görev yaptığım 3 yıl boyunca benden desteklerini esirgemeyen başta İl Emniyet Müdürümüz Saruhan Kızılay olmak üzere teşkilatımızın her rütbesindeki personelime teşekkür ediyorum. Ekmeğiyle büyüdüğüm ve hayatımın her döneminde bu büyük camianın bir ferdi olmaktan gurur duyduğum Türk Polis Teşkilatı Valiliğim döneminde en büyük destekçim olmuştur, sizlerle gurur duyuyorum” dedi.

Daha sonra Vali Atik Emniyet Müdürlüğü personeli ile öğle yemeğinde bir araya geldi.  Buradaki Polis memurlarıyla vedalaşan Vali Atik,  Özel Hareket Şube Müdürlüğüne geçerek veda ziyareti gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürlüğünde veda ziyaretini tamamlayan Vali/ Belediye Başkan V. Ali Fuat Atik daha sonra İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay tarafından karşılanan Atik, tören mangasını selamladı.

Burada Jandarma personeline hitap eden Vali/Belediye Başkan V. Atik şunları kaydetti:

 “Siirt Valiliği görevinden Denizli Valiliği görevine atanmış bulunuyorum. Veda etmek zordur, vedalar çok zordur. Bu güzel şehirden özellikle siz değerli mesai arkadaşlarımdan ayrılacağım için çok üzüntülüyüm. Denizli gibi önemli bir vilayetimizde Vali olmamda ciddi bir etken teşkil eden Jandarmamız ve Emniyet Teşkilatımızın başarılı çalışmaları yatıyor. Sizler terörle mücadele ettiniz. Bu dağları devletimizi, vatanımızı, milletimizi bölmeye niyetlenmiş aklından geçirmiş kişilere dar ettiniz.  Şehitler verdik buradan tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum.  Yapmış olduğunuz başarılı operasyonlar her türlü takdirin üzerindedir. Sahada siz vardınız. Biz sadece olayın perde arkasında sizlerin sevk ve idare edilmesinde hukuki sorumluluğunda ve diğer meselelerde vardık. Gece gündüz demeden yapmış olduğunuz gayretli çalışmaların hepsine şahidim. Ben sizden razıydım, Allah’ta sizden razı olsun” dedi.

Vali/Başkan Vekili Atik’in kamu kuruluşları, sivil toplum örgütleri, muhtarlar ve basın mensupları ile toplumun diğer katmanları ile de bir araya geleceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtAli Fuat Atik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269