banner268

ŞANVAK Kültür Merkezi için Özelleştirme İdaresi Başkanı ile Görüşme Yapıldı

Yönetim Kurulu Başkanı Alataş; Ankara da çok sayıda Şanlıurfalının yaşadığını ve hemşerilerimize hizmet edecek çok amaçlı bir kültür merkezi yapılması hususunu daha önce, Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati Beye ilettiğini, Bakanın bu talebin yerine getirilmesi konusunda kendisine düşen her türlü desteği vereceğini vurguladığını belirtti.

Konu ile ilgili Özelleştirme İdaresi Başkanı Bekir Emre Haykır ile yapılan görüşmede Başkandan Vakıfa Ankara’da yer tahsis edilmesi talebinde bulunuldu.

Başkan Şanlıurfa’nın kadim bir şehir olduğunu ve talebi olumlu karşılayarak arzu edilen yerin yasal çerçevede her türlü kolaylığı sağlayacağı belirtti. Ve ŞANVAK’a Ankara’da yer tahsis edilmesi için Başkanlık Yetkililerine gerekli talimatı verdi

Ayrıca Alataş, Haykır’a Vakıfa gösterdiği teveccüh ve yapacağı destekler için Yönetim Kurulu adına teşekkürlerini sunarak bir plaket taktim etti

Alataş "Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu olarak, Sayın Bekir Emre Haykır’a iş ve aile yaşamında sağlık huzur, mutluluk ve başarılar dileriz."dedi.

Anahtar Kelimeler:
Ankaraşanvak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17