banner268

Bakan Çelik,"Ümit ederiz ki bu mübarek gece uyanışa vesile olur"

Gıda Tarım ve Hayvancıl Bakanı Faruk Çelik “Kadir Gecesi” nedeniyle yayımladığı mesajda;

“Ramazan’ı Şerif ayının son günlerini idrak ederken, Müslüman alemi olarak Kadir Gecesine ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşacağız. Bütün insanlık için hidayet rehberi olan Kuran-ı Kerim'in bu gecede indirilmeye başlanmış olması; Kadir Gecesi'ni diğer bütün zaman dilimlerinden üstün kılan özelliğidir. Yüce Kitabımız; bize manevi derinliğinde arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve gecenin; Bin aydan daha hayırlı Kadir gecesi, insanlık için kurtuluş reçetesi olan Kuran-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, esenliğin bütün dünyayı kuşattığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir kutlu gecedir.

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Mübarek Ramazan ayına veda etmenin verdiği hüznü yaşarken aynı zamanda Ramazan Bayramına kavuşmanın sevincini içerisinde olduğumuz şu mübarek günlerin Müslüman alemine huzur, güven, birlik ve beraberlik getirmesini Cenabı Hak tan niyaz eder, bu vesileyle Ramazan Bayramının vatanımıza, milletimize ve Şanlıurfalı hemşerilerime esenlikler getirmesini dilerim"dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKadir Gecesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17