banner268

Ali Yasak'ın Mutlu Günü

İstanbul Wow Otel’de düzenlenen düğün törenine iş, sanat ve siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. O isimler arasında MHP Lideri Devlet Bahçeli, Eski AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Metin Külünk, TBMM Başkan Vekili Celal Adan, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, İlçe belediye başkanları, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, Şanlıurfalı ses sanatçısı Mahmut Tuncer yer aldı.

Halil Yasak ve Miray Özbay çiftinin nikahlarını Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz kıydı. Genç çiftin nikah şahitliğini ise MHP Lideri Bahçeli ile TBMM Başkan Vekili Adar yaptı.

Şanlıurfa folklor ekibi sahne alırken, misafirlere de yemeğin yanısıra çiğ köfte de ikram edildi. Gecede Ebru Gündeş ve Mahmut Tuncer de sahne alan isimlerden oldu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAli Yasak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17