banner268

Şehit Zengin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Selim Bağlı ve Valimiz Sayın Osman Kaymak, cenaze töreni öncesi, cenaze namazının kılınacağı Büyük Camii'nde Şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı Ercan Zengin’in ailesine ve yakınlarına sabırlar diledi.

Şehidimizin cenaze törenine, ayrıca Samsun Milletvekilleri Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı, Fuat Köktaş, Yusuf Ziya Yılmaz, Neslihan Hancıoğlu, Kemal Zeybek, Kara Kuvvetleri EDOK Okullar Komutanı Tuğgeneral Mehmet Salih Akay, Garnizon Komutanı Topçu Albay Recep Ali Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Mehmet Arı, İlçe Belediye Başkanları, askeri, adli ve mülki erkân ve şehidimizin yakınları katıldı.

İl Müftüsü Seyfullah Çakır tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından dua yapıldı ve helallik alındı. Ardından şehidimizin naaşı, askerlerin omuzunda cadde üzerinde bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına konularak Canik İlçesi Aşağı Avdan Mahallesi Mezarlığı'na götürüldü. Burada şehidimiz Piyade Uzman Onbaşı Ercan Zengin’in naaşı, okunan Kur'an-ı Kerim eşliğinde toprağa verildi.

Defin töreninin ardından, Kara Kuvvetleri EDOK Okullar Komutanı Tuğgeneral Mehmet Salih Akay, şehidimizin naaşına sarılı şanlı bayrağımızı şehidimizin eşi Hatice Zengin’e, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Dr. Mehmet Selim Bağlı ise şehidimizin fotoğrafını babası Rahmi Zengin’e teslim ederek, şehidimizin ailesine ve akrabalarına başsağlığı dileklerinde bulunup, acılarını paylaştı.

Anahtar Kelimeler:
şehitSamsunIlk Adım
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17