banner262

Gürbağ Grubunun Gurur Günü

“Dünya’nın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitlik Firması” Listesine giren GÜRBAĞ GRUP yönetim kurulu başkanı Halil BAĞIBAN, Ticaret Bakanlığı ve Müteahhitler Birliğinin düzenlediği Ödül Töreninde ödülünü Cumhurbaşkanımız adına Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay’dan aldı.

Uluslararası inşaat sektörü dergisi ENR’nin, her yıl firmaların ülkeleri dışında gerçekleştirdikleri projelerden elde ettikleri ciroyu esas alarak “Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi Listesi”ni açıklaması üzerine Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) tarafından, listeye giren firmaların başarılarını ödüllendirmek amacıyla, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın katılımıyla Yurtdışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödül Töreni düzenlendi.

Halil BAĞIBAN’ın Yönetim Kurulu başkanı olduğu GÜRBAĞ GRUP ENR’nin yayınladığı Dünyanın en büyük Müteahhit firmaları listesinde ön sıralarda yer alması dolayısıyla Ticaret Bakanlığı ve Müteahhitler Birliğinin düzenlediği Ödül Töreninde Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan adına Cumhurbaşkanı yardımcısı Fuat Oktay’ın elinden ödülünü aldı.

İlk olarak 2013 yılında 243.sırada “Dünya’nın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhitlik Firması” Listesine giren GÜRBAĞ GRUP istikrarlı bir şekilde basamakları tırmanarak yükselişine devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa alpay-Şahin Tic.İnş.Şanlıurfa 4 yıl önce

Memleketimizin yüzakı olan firmanızın Başarılarınızın devam etmesini ve kazasız bol kazançlı seneler diliyorum sizinle gurur duyuyoruz,selam ve dua ile işiniz radt gelsin

banner17