banner262

Ankara’da Şanlıurfa’nın Gururu Selim Bağlı

SGK Başkanı Selim Bağlı son olarak Suriye’de Barış Pınarı Harekâtında terörden zarar gören ilçelerde prim borçları ödeme süresi uzatıldı. 
SGK Başkanı Selim Bağlı ilk olarak Şanlıurfa’nın Akçakale, Birecik, Ceylanpınar, Suruç ilçelerinin yanı sıra Mardin’in Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerinde de esnaf ve vatandaşların ödemiş olduğu GSS ve SGK prim borçlarının son ödeme tarihlerini 31 Ekim'den 2 Aralık'a uzatılması konusunda büyük rol oynayarak esnaf ve vatandaşlara ödeme konusunda yardımcı olarak gönüllerde yer aldı.
SGK Başkanı Selim Bağlı, daha önce de sokağa çıkma yasağının ilan edildiği bölgelerde SGK prim ödeme sürelerinin ertelendiğini açıklayarak terörden zarar gören vatandaşların prim ödemeleri konusunda duyarlı davranmıştı. 
Şanlıurfalı SGK Başkanı Selim Bağlı özelikle, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ile uyumlu çalışması kamuoyunda takdirle karşılanıyor. 
SGK ve GSS prim borçlarının ertelenmesi ile ilgili olarak özelikle sınır bölgelerinde yaşayan esnaf ve vatandaşların konu ile ilgili olarak yapmış oldukları açıklamalarda” Bu kolaylığı sağlayan SGK Başkanı ve Sayın Bakanımıza teşekkür ederek esnaf olarak SGK primlerinin ertelenmesi ve vatandaşların ise GSS primlerinin ertelenmesi ile bir nebze de olsa nefes aldıklarını ve bundan dolayı emeği geçenlere teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

SGK'dan yapılan açıklama şöyle"Akçakale, Birecik, Ceylanpınar, Suruç, Kızıltepe ve Nusaybin'de Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve SGK prim borçlarının son ödeme tarihi 31 Ekim'den 2 Aralık'a uzatıldı.Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:"Akçakale, Birecik, Ceylanpınar, Suruç, Kızıltepe ve Nusaybin ilçelerinde Bağ-Kur sigortalılarımız, genel sağlık sigortalılarımız, çiftçilerimiz ile tarım sigortalılarımızın son ödeme süresi 31 Ekim 2019 olan prim ödemelerini 2 Aralık 2019 tarihine uzattık. Biz, birlikte Türkiyeyiz."6 ilçede yapılandırma taksitlerinin son ödeme tarihi de 2 Aralık olarak belirlendi."

Anahtar Kelimeler:
SgkSelim Bağlı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet bagmanci 4 yıl önce

Pirimleri halk odiyemiyor birde faiz isliyor halkin faizi silinse cok iyi olur esnaf cok zor durumda

banner17