banner268

Av. Veysel Oruç ŞANVAK Adına Şanlıurfa Sporu Ankara’da Misafir Etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Alataş, Av. Veysel Oruç, Maruf Güneş Mahmut Nimetoğlu ve Hasan Mülayim’den oluşan bir heyet, Midas otelde Şanlıurfa Spor Yöneticileri, Teknik Heyet ve Sporcularla bir araya geldiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Alataş; “Şanlıurfa Sporu Ankara’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu, takımımızın futboldaki yeri çok daha iyi yerler olduğunu vurguladı. Takımımızın bunu başaracağına inancının tam olduğunu belirtti.

Ayrıca, Vakıf adına sahibi olduğu Midas Otelde Şanlıurfa Sporun kamp yapmasına imkan veren Yönetim Kurulu Üyesi Av. Veysel Oruç’a özellikle teşekkürlerini sundu.

Bununla beraber Ankara da ŞANVAK olarak hemşerilerimize kapılarının her zaman açık olduğu ifadelerini kullandı.

Kulüp Genel Sekreteri Mehmet Ali Kurt ise ikinci yarının ilk maçı olan Ankara Demirspor karşılaşması için bizleri Midas otelde ağırlayan ve Ankara’da yalnız bırakmayan Şanlıurfa Vakfı Başkanımız Korgeneral Mustafa Kemal Alataş ile Yönetim Kurulu ve Şanlıurfalı hemşerilerimize teşekkürlerini dile getirdi.

Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu olarak, Şanlıurfa Spor Yöneticileri, Teknik Heyet ve Sporcularına bundan sonra yapacakları müsabakalarda başarılar dileriz.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaşanvak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269