banner268

11 Nisanspor Alt Yapısından Büyük Başarı

11 NİSANSPOR alt yapısı git gide büyük başarılara imza atıyor.

11 NİSANSPOR alt yapısı tüm şanlıurfalıların gönlünde taht kurarak tüm müessese kulüplerini geride bırakarak tüm kategorilerde adeta bileği bükülmez bir takım haline geldi.

Tüm çalışmalarını profesyonel bir şekilde yapan 11 NİSANSPOR katılmış oldukları U-16 ve U-19 ligi gruplarında ŞAMPİYON olarak adını TÜRKİYE Şampiyonasına yazdırarak büyük başarıya imza attı.

U-16 liginde MESUT CAN YILMAZ nezaretinde ilk defa  Şanlıurfa şampiyonu olarak katılmış oldukları TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA 2’de 2 yaparak Batman da düzenlenen şampiyona da final oynama başarısı gösteren 11 NİSANSPOR başarılara doymuyor.

U-19 liginde’de TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA Şanlıurfamızı temsil edecek olan 11 NİSANSPOR teknik direktör Mesut can Yılmaz nezaretinde çok iddalı bir takım olarak çalışmalarına devam ediyor.

11 NİSANSPOR’U Başarılarından dolayı tebrik ederiz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17