banner262

Viranşehir'i Viran Olmaktan Kurtaran İsimdir Ekinci

2019 Mart yerel seçimlerinde bir tarih yazdıklarını ve ilçeyi HDP nin elinden kurtarıp Ak Parti'nin zaferi ile noktaladiklarini belirten Viransehirliler başkan Ekinci ile yeniden bir değişim ve dönüşüme imza attıklarını söylüyorlar.

.Urfa GAP TV yaptıkları açıklamada viransehirli vatandaşlarımız şu görüşleri dile getirdiler;

"ilçemiz başkanımız Salih Ekinci ve kodrosu ile hizmet atağını gerçekleştirdiler yıllardır terör ile geri kalmış hizmetler ile anılan Viranşehir 2019 Mart seçimlerinden sonra sanki şehirli bir degenek degimis gibi her geçen gün kalkınıyor güzelleşiyor bu değişimin baş mimarı hiç şüphesiz ki başta Ak Parti'nin millete verdiği değer sonrasında milletin hizmetkârı olan gönül adamı hizmet ehli Başkanımız Sayın Salih EKİNCİ,dir

 Başkanımız Viransehirliler el ele vererek ilçemizin makus talihini değiştirmek için gece gündüz demeden gayret sarf etmekte "diyerek başkan Ekincinin her zaman sahada olduğunu vurguladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17