banner268

SAVCI SAYAN'DAN AĞRILILARA MÜJDE...

Başkan Sayan yaptığı açıklamada "Uzun bir zamandır geçirmiş olduğum rahatsızlıktan dolayı tedavim süresince çok kıymetli Ağrılı hemşehrilerimdem ayrı kaldım. Çok şukur sağlığıma kavuştum, bir an evvel Ağrı'ya hak ettiği hizmetleri getirmek adına Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın ve iktidarımızın desteklerini alarak Ağrı'yı yeniden inşaa edeceğiz.

Ağrılı hemşehrilerim bizi bu makama seçerek çok büyük bir sorumluluğunda omuzlarında yüklemişlerdir. Ben ve tüm Ağrı belediyesi ekipleri olarak onlara layık oldukları hizmetleri getirmek için çalışıyoruz. Bu bizim boynumuzun borcudur" diyerek çok kısa bir sürede Ağrı'nın tüm dünyaya açılan örnek bir belediye olacağını Ağrı Belediyesi'nin çalışmalarını AK Parti iktidarının hizmetlerini sadece Ağrı'nın değil tüm ülkenin takip edebileceği bir çalışma içersinde olduklarını söyleyen Başkan Sayan Ağrı'ya mujdelerle döneceğini vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
AğrıSavcı Sayan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17