banner268

FETÖ'nün Uşakları Bursa'da Hortladı!

Faruk Çelik,ömrünü millete,davaya adamış,her zaman millet ve devlet düşmanlarının hedef tahtası haline getirilmeye çalışılan bir isimdir.

AK Parti'nin kuruluşundan bu zamana kadar Reis'i yalnız bırakmayan,davası için her türlü bedeli gözünü kırpmadan ödeyen,sadık bir yol arkadaşı ve de dava adamı olmuştur.

İşte böyle omurgalı,böylesine vefalı,böylesine başarılı bir ismi yapratmak,hizmtten soğutmak ve de Reis'i yalnızlaştırmak için Faruk Çelik'e zaman zaman operasyonlar yapılmış olması sizce de manidar değilmidir?

Evet Beyler.

"Ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz"

Sayın Bakan,kırık küsur yıllık siyasi yaşamında üstlendiği her görevi başarıyla yerine getirmiş,bu başarısı mensubu olduğu partiye ve de davaya her zaman artı puan kazandırmıştır.

2011 seçimlerinde Reis tarafından memleketim Şanlıurfa'yagönderildiğinde o dönemlerde AK Parti,Şanlıurfa'da için için kaynıyor ve bölgede her gçen gün popülaritesini arttıran bir HADEP vardı.

Faruk Çelik Urfa'ya ayak basar basmaz HADEP'li ler menfi propogandaya başlamışlardı bile.

"Bakın AK Parti dışarıdan Urfa'lı olmayan birini liste başı gönderdi" diyerek Faruk Çelik olgusunu kırmak için algı üretmeye başlamışlardı.

Faruk Çelik,öyle bir yol izledi ki,sanki kırık yıllık Urfalıymış gibi kısa sürede Urfalıların gönlünde taht kurdu.

Sonuç,bölgede güçlü bir oy potansiyelien sahip HADEP'in kan kaybetmesinde vesile olmuştur.

Bu sonuç 2015 seçimlerinde de tekrarlanmıştır.Böyle ce Faruk Çelik kaptanlığında AK PArti bölge de yeniden dirilişe imza atmıştır.

Şimdi ne oldu?

Bayram değil seyran değil durup dururken şer odakları Faruk Çelik'e linç operasyonu başlatıyorlar?

Ben söyleyeyim.

Birincisi,bu FETÖ'nun uşakları çok iyi biliyorlarki Reis'in A takımında Faruk Çelik gibi çelik yürekli,milleti ve davası için makam,mevki ve siyasi ikbal düşünmeyen bir isim olduğu müddetçe özelde Bursa'da genelde tüm Türkiye'de hain emellerine ulaşamayacaklar.

İşte bu sebeple Bursa'da yayın yapan sözde medya kuruluşu şer odaklarının maşası olan gazete Faruk Çelik'in servwtini sorgulamış.

Aslında amaç para pul değil.

Amaç,Faruk Çelik'i ve de AK Parti'yi yıpratmaktır.

Çğnkü biliyorlar ki olası bir kabine değişikliğinde Faruk Çelik yeniden kabinede yer alırsa bu onların sonu demektir.

Bilmedikleri bir şey var o da sayın Bakanımız Faruk Çelik gibi milletine ve davasına mal olmuş,Artvin'den Bursa'ya Bursa'dan Urfa'ya hizmet köprüleri kurmuş Cumhurbaşkanımızın yol ve dava arkadaşı bu ismi zu aziz millet FETÖ'nun uşaklarına yem ettirmeyecektir. 

Anahtar Kelimeler:
Faruk çelikFuat Erbülbül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17