banner262

CHP Milletvekilleri Şanlıurfa’da Mekik Dokuyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu, Şanlıurfa’nın sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla, Şanlıurfa’ya görevlendirdiği. Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ, Gaziantep Milletvekili Bayram YILMAZKAYA, Adana Milletvekili Ayhan BARUT, Hatay Milletvekili Mehmet GÜZELMANSUR, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman TUTDERE, Muğla Milletvekili Mursel ALBAN ve Şanlıurfa Milletvekili Aziz AYDINLIK, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin CİDİR, Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetim Kurlu Üyeleri, , Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Açmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkanı Yusuf Ziya Ural, Cumhuriyet Halk Partisi İl, İlçe Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanları ve Yöneticileriyle birlikte, dün Şanlıurfa Merkezde Sivil Toplum Kuruluşları, Meslek Odaları, Muhtarlar, Esnaf ve Vatandaşlarla buluşmuşlardı.

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ, Hatay Milletvekili Mehmet GÜZELMANSUR, Muğla Milletvekili Mursel ALBAN, Şanlıurfa Milletvekili Aziz AYDINLIK, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyeleri C.Cahit Coşkun, Ahmet Budak, İbrahim Halil Çelik ve Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü Belediye Meclis Üyesi Fevzi Aydınlık’tan oluşan heyet ile birlikte, Akçakale ve Viranşehir İlçelerinde ziyaretlerde bulundular. CHP Heyeti Akçakale Ziraat Odası 2. Başbakanı İbrahim Gök ve yönetim kurulu üyelerini, Akçakale Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Halil Ayhan ve yönetim kurulu üyelerini, Akçakale İlçe esnafını, vatandaşları ve Akçakale gümrük kapısını ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi Heyetine Akçakale İlçe Başkanı İsa Özgenç ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi heyeti Akçakale İlçesinin ardından Viranşehir İnşaatçılar, Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Celal Özilice ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Viranşehir Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Sekreteri Orhan Olcay ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Viranşehir Ziraat Odası Başkanı Bahri Ekinci ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Viranşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Yazmacı ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Viranşehir Bakkallar ve Sebzeciler Odası Esnaf Odası Başkanı Eyyüp Kuranoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Viranşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Mithat Güllü ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorun ve taleplerini aldılar.

Cumhuriyet Halk Partisi Heyetine Viranşehir İlçesinde İlçe Başkanı Remzi Taylan ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Milletvekili Bayram YILMAZKAYA, Adana Milletvekili Ayhan BARUT, Hatay Milletvekili, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman TUTDERE, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin CİDİR, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yönetim Kurulu Üyeleri Hacı TEKÇAKMAK, Mustafa EREN, Cumhuriyet Halk Partisi Karaköprü İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Av. Fatih Hecipoğlu ve İl Disiplin Kurulu Üyesi Hikmet Kılıçoğlu’ndan oluşan heyet ise Siverek ve Hilvan İlçelerini ziyaret etti.

Hilvan Ziraat Odası Başkanı Hikmet İpar ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Hilvan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Salgın ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Hilvan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Adem Sütpak ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Hilvan Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Bayuk ve Yönetim Kurulu Üyelerini, ziyaret etti. Heyete Hilvan İlçe Başkanı Mehmet Celal Avcı ile Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.

Ziyaretlerinin ardından Siverek İlçesine geçen Cumhuriyet Halk Partisi heyeti TESKOMB Siverek Esnaf Kooperatifi Bölge Başkanı Mehmet Emin Varan ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Siverek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Koçak ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Serdal Bucak ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Siverek Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Hanifi Ay ile Yönetim Kurulu Üyelerini, Siverek Muhtarlar Derneği Başkanı Esat Kavrar ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Siverek'i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Ayhan Ekinci ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Siverek İlçe esnafı ve vatandaşları ziyaret ettiler.

Cumhuriyet Halk Partisi heyetine Siverek İlçe Başkanı Mehmet Eyyüp Demirbüken ve Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Öte yandan Cumhuriyet Halk Partisi heyeti İlçeler de esnaf, vatandaş ve taziye ziyaretlerinde de bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim DURMAZ, Gaziantep Milletvekili Bayram YILMAZKAYA, Adana Milletvekili Ayhan BARUT, Hatay Milletvekili Mehmet GÜZELMANSUR, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman TUTDERE, Muğla Milletvekili Mursel ALBAN ve Şanlıurfa Milletvekili Aziz AYDINLIK, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin CİDİR ve Cumhuriyet Halk Partisi heyetine eşlik eden Yöneticiler gezi ve ziyaretlerinde görmüş oldukları ilgi ve alakadan dolayı Sivil Toplum Kuruluşları yetkililerine, Meslek Odaları yetkililerine, Muhtarlara, Esnaf ve Vatandaşlara teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaChp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17