banner268

Çelik,Adaylara Başarıla Diledi

Gönüllerin Bakanı siyasetin ulu çınarı Faruk Çelik AK Parti Belediye Başkanı adaylarının açıklanmasının ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,"Başta doğduğum şehir ARTVİN,yaşadığım evliyalar şehri BURSA ve görev yaptığım embiyalar şehri ŞANLIURFA olmak üzere 40 ilimizin AK Parti Belediye Başkan adayları partimiz tarafından açıklandı.Bu vesile ile bütün Belediye Başkan adaylarımıza başarılar diliyorum.

AK Parti'nin AK kadroları ile AK Belediyeciliğinin bütün şehirlerimize yansıyacağına şüphem yoktur.Bu dava da makam mevki beklentisi olamaz.Bu makamlar bir bayrak yarışıdır.Onun içindir ki her AK Part'li kendisi adaymış gibi çalışmalıdır.Çünkü bizler bu yola çıkarken halka hizmet Hak'ka hizmet düsturunu benimsemiş bu davanın neferleriyiz" dedi.

Çelik ayrıca Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Zeynel Abidin Beyazgül'ü tebrik ederek yapılacak seçimlerde Beyazgül'ün İl Başkanlığı dönemindeki başarılarını tekrarlayacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269