banner268

Çelik'ten Tokat Gibi Yalanlama

Yaptığı hizmetlerle kamuoyunda gönüllerin bakanı olarak anılan AK Parti Şanlıurfa eski milletvekili ve Tarım Bakanı Faruk Çelik geçen hafta Şanlurfa'da bazı yayın organlarında Zeynel Abidin Beyazgül, Faruk Çelik'in adayı mı? Haberine sert bir tepki verdi.

urfagap.com yönetim kurulu başkanı gazeteci Fuat Erbülbül'e telefonla açıklamada bulunan Çelik "söz konusu haberde eski il başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün benimle görüştüğünü ve Buyukşehir belediye başkanlığı için siyasi çalışmalar içersinde birlikte hareket ettigimiz yazılmış. Ben, genel seçimlerden bugüne kadar Zeynel beyle Ankara'da bir araya gelip bir çay içmişligimiz bile olmamıştır. Kaldı ki Zeynel bey bizim eski il başkanımızdır. Kendisine de haksızlık yapıldığı kanaatindeyim ancak benim Şanlıurfa siyasetiyle ilgili en ufak bir dahilim olamaz. Bu tür maksatlı taraflı algı operasyonu yaratacak haberlerin ne Urfa'ya ne AK Parti'ye yararı olmaz. En hafif tabiri ile yapılan bu haberleri ahlaksızlık olarak nitelentiriyorum" dedi

Gönüllerin bakanı Faruk Çelik bu vesileyle tüm Şanlıurfa'lılara selam ve sevgilerini ilettiğini belirtti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17