banner268

Başkan Yıldız "BAŞARAMAYACAKSINIZ!!!"

Başkan Yıldız;Gezi Olayları ve 15 Temmuz Darbe Girişimiyle Alt Edemedikleri Türkiye’ye Yönelik Kirli Düşünceleri Kamuoyuna Yansıyan ABD Başkan Adayı Joe Biden, Ülkemiz Üzerinde Ne Tür Bir Oyun Kurgulanmak İstendiğini Bir Kez Daha Göstermiştir.

2002'den Beridir Gittikçe Büyüyen, Gelişen ve Her Alanda Güçlenen Türkiye'ye Karşı İçerdeki İşbirlikçileri ve Dışardaki Ağababalarıyla Birlikte Amansız Mücadeleler Verilmekte, Kirli Tuzaklar Kurulmakta, Tüm Ahlaksız Seçenekleri Gündemlerine Almışlardır.

Joe Biden'lar Ne Plan Yaparsa Yapsınlar, İçerdeki Kuklaları Ne Tezgah Kurarlarsa Kursunlar, Medya Kalemşörleri Ne Yazarsa Yazsınlar, Sosyal Medya Trolleri Hangi Algıyı Yaparsa Yapsınlar BAŞARAMAYACAKLAR Bu Ülkeyi YIKAMAYACAKLAR Bizlere Diz ÇÖKTÜREMEYECEKLER

Bizler Her Türlü Kirli Oyuna Karşı Devletimizin Emrinde, Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'ın Yanındayız.
Üstad Necip Fazılın İfade Ettiği Gibi;

Sanma Bu Tekerlek Kalır Tümsekte! Yarın,

Elbet Bizim, Elbet Bizimdir! Gün Doğmuş,

Gün Batmış, Ebed Bizimdir!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269