banner268

Akcakalede Yalçınkaya Sesleri

Şanlıurfa'nın sınır ilçesi Akçakale'de mevcut belediye Başkanı'na en zorlu rakip yılların siyasetçisi,bölgenin sevilen ismi,eski milletvekili Mehmet Yalçınkaya olarak gösteriliyor.

Yalçınkaya'nın Belediye Başkanlığı aday adaylığına başvurması Akçakale'de siyasi dengeleri alt üst etti.Bölge halkı,özellikle AK Pari Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Akay'ın Akçakele'yi hakkıyla temsil edecek,her zaman ulaşılabilir,deneyli ve birleştirici bir aday adayına destek vermesini bekliyorlar.

www.urfagap.com.un telefonla ulaştığı AK Parti Akçakale AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Yaşçınkaya,"Akçakeleli hemşehrilerimin,AK dava'ya inanmış partililerimizin teveccühü ile aday adaylığına başvuru yapmış bulunmaktayım.Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Allah nasip eder,parti organlarımız tasvip ederlerse aday olduğum taktirde Akçakale'nin makus talihini değiştirecek bilgi birikimimizle 7/24 ulaşılabilir bir belediye Başkanı olacağımın sözünü veriyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İBRAHİM HALİL DEMİR MUHTAR 5 yıl önce

TERCİHİM MEHMET YALÇINKAYA

banner270

banner269