banner268

Akçakale'de İbreler Yalçınkaya'ya Döndü.

AK Parti Genel Merkezinden alınan istihbarata göre u anketlerinde Akçakale'de belediye başkan adayı olarak bölgenin güçlü ismi,tecrübeli siyasetçi ve tüm aşiretlerin ismi üzerinde mutabık kaldığı Mehmet Yalçınkaya olarak adlandırılıyor.

Yapılan anketlerin sonucu ibrelerin Mehmet Yalçınkaya'ya döndüğü belirtiliyor.Alınan bu bilgilerin Akçakale'de AK Parti'den Belediye Başkan adayı olarak Mehmet Yalçınkaya'yı görmek isteyen kesimleri sevindirmiş gözüküyor.

Haber merkezimize ulaşan Mehmet Yalçınkaya taraftarları duygularını şöyle dile getirdiler."AK Parti'nin Akçakale için en doğru ismi aday göstereceğine inancımız tamdır.Yapılan temayyül yoklaması ve anketlerde bölgemizin güçlü sesi ve gururu olan Mehmet Yalçınkaya'nın ilk sırada çıkması zaten beklenen bir sonuçtu.İnanıyoruz ki Mehmet Yalçınkaya'nın Belediye Başkanlığında AK Parti Akçakale'de yeniden bir seçim zaferine imza atacaktır" diyerek Mehmet Yalçınkaya'ya desteklerinin sonuna kadar devam edeceğini vurguladılar.

.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17