banner268

Viranşehir'de 53 Dönümlük dev Rekreasyon park yapımı devam ediyor.

Yenişehir mahallesinde bulunan ve Eski Çöp alanı olarak bilinen yerde yapımına başlanan Dev park, tüm hızıyla sürüyor.

Kısa bir süre önce ilk kepçe vurularak çalışmaların başlandığı 53 Dönümlük dev parkta drenaj borularının döşenmesinin ardından zemin sıkılaştırma çalışmaları ile park yapım işi sürüyor.İlçenin En büyük parkı olma özelliği taşıyan ve 4 Milyon 400 Bin TL maliyetinde olup toplamda 300 iş günü içerisinde bitirilmesi planlanan Dev park, tamamlanmasının ardından ilçe halkının hizmetine sunulacak.

İçerisinde çeşitli sosyal aktiviteler, Spor Aletleri, Çocuk oyun grupları, Kamelyalar, yürüyüş, koşu ve bisiklet yolu olmak üzere havuzlar ile birçok aktivite barındıracak olan park İlçe halkına rahat bir nefes aldıracak.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkan vekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit yaptığı açıklamada; Dev parkın tüm hızıyla yapımına devam ettiğini belirterek, Parkın tamamlanmasının ardından ilçe halkının yıllarca özlemini çektiği ve hoşça vakit geçirebileceği bir alan olacağını ifade ederek, Parkı inşa etmenin gururu ve sevinci içerisinde olduklarını kaydetti.

Parkın yapımında ve projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen tüm mesai arkadaşlarına teşekkür eden Çimşit, parkın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederek 2018 yılı sonlarında bitirilmesinin planlandığını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17