banner268

VİRANŞEHİR BELEDİYESİ BÖLGESEL KALKINMA FUARINDA PROJELERİNİ TANITTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) destekleri ile Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası, Şanlıurfa Ticaret Borsası, Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Harran Üniversitesi ve Karacadağ Kalkınma Ajansı iş birliğinde Şanlıurfa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde Bölgesel Kalkınma, Yatırım İşbirliği Forum ve Fuarı düzenlendi.


Şanlıurfa'da bölgesel kalkınma yatırım işbirliği forum fuarının açılışına TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu,  Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, milletvekilleri, merkez ve ilçe belediye başkanları ile çok sayıda davetli katıldı.


Açılışın ardından stantları gezen TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Cevdet Yılmaz’a Viranşehir standında Belediye Başkanı Salih Ekinci tarafından Türkiye'de genelinde Viranşehir’de yetiştirilen dışı karpuz, içi kavun ve tadı salatalığa benzeyen Şelengo ve mırra kahvesi ikram edildi.


Yoğun ilginin gösterildiği Viranşehir Belediyesi standında, konuklara önce ilçede yapılan ve yapılacak projeler anlatıldı, ardından Şelengo ve mırra kahvesi ikram edildi.


Viranşehir Belediyesi standı, projelerinin yanı sıra şelengo ikramı ile fuarın ilgi odağı oldu. Şelengo ve Mırra kahvesine hayran kalan konuklar, ikramlarından ötürü Viranşehir Belediyesine teşekkür etti.


Açılışın ardından konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Fuarın ilçede yapılan ve yapılacak projeleri anlatmak için güzel bir fırsat olduğunu belirterek, fuarda emeği geçenlere teşekkür etti.
Bugün açılışı yapılan fuar, 4 Eylül’e kadar açık olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269