banner268

Viranşehir Belediye Başkanı Ekinci "emniyet güçlerimiz ve personellerimizin yeni yılını tebrik ederek, görevlerinde kolaylıklar diledik."

Viranşehir Belediye Başkanı  Salih Ekinci, İlçe kaymakamı Ömer Dereci ile birlikte yılbaşı gecesi nöbet tutup mesai yapan kurum ve kuruluşları ziyaret ederek denetlemelerde bulundu. Dereci ve Ekinci denetimler sırasındanöbetçi personelin yeni yılını kutladı.


Ziyaret ve denetlemeler kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Karakolu, ziyaret eden Kaymakam Dereci ve Başkan Ekinci polis ve jandarma uygulama noktalarında ayrıca Denetlediler. Kaymakam Dereci ve Başkan Ekinci ziyaret ve denetlemelerinin sonunda Viranşehir yeni şehir karakolunda polislerle sohbet ettiler. 

İlçe Kaymakamı Ömer Dereci ve Viranşehir Belediye  Başkanı Salih Ekinci'ye ziyaretlerde İlçe Emniyet  Müdürü Kılıç Aslan ,  İlçe Müftüsü  Mahmut Kaya ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Uğur Göley, Belediye  Başkan yardımcısı Mehmet Rağıp Yıldırım eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269