banner262

ŞUSKİ AKÇAKALE’DE ALTYAPI HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Şanlıurfa’nın gelişiminde altyapının önemli olduğu bilinciyle sahada hizmetlerini aralıksız sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, kentin altyapı eksikliklerini gidermeye devam ediyor. Şanlıurfa genelinde revize edilen altyapı noktalarının yanı sıra yeni yerleşim alanlarının da altyapı ihtiyaçlarını karşılayarak önemli projeleri sahada uygulamayı sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri gerçekleştirilen altyapı çalışmaları kapsamında kent genelinde uygulanan çalışmaları sınıra komşu ilçe Akçakale’de de uygulamaya başladı. Yaklaşan kış ayları öncesi ilçede yağmur suyu hat döşemesi için iş makinalarıyla yer altına uzun ömürlü borular yerleştiriliyor.

İlçede altyapı yatırımlarını özveriyle sürdüren ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, personel, araç ve teknik imkânları ile birlikte yağmur suyu hattı döşemek için çalışmaları plan ve program dâhilinde yürütüyor.

Akçakale ilçe sakinleri ve bölge mahalle muhtarları ilçelerinde başlatılan altyapı çalışmalarından memnun olduklarını belirterek emeği geçen başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17