banner268

ŞANLIURFA VALi ERİN'İN ÇAĞRISINA UYDU

Son iki günde günlük 15 -16 bin aşı saysına ulaşan Şanlıurfa Vali Erin'in başlattığı teşvik söylemleri ile bu hafta içersinde günlük 20-25 bin sevyesine ulaşılması bekleniyor.

Şanliurfa Valisi Abdullah ERİN yaptığı acikmada "Deyerli Şanlıurfalı vatandaşlarımızdan bir kez daha rica ediyirorum lütfen covid aşılarımızı olalım, kulaktan dolma dezerfermasyon haberlere itibar etmeyelim unutmayalım ki bu aşılar covid hastalığının entube olmadan atlatmak adına önemli bir tedavi şeklidir.

Şanlıurfalı hemşehrilerimize bu çagrılarımıza kulak verip aşı oldukları için devletimiz adına mutesekirim,şunu iyi bilsinler ki  başta devletimiz olmak üzere ilin valisi olarak milletimize zarar getirecek bir uygulamanın içinde olmayız.

Onun için periyodik doz aşılarımızı başta ben olmak üzere ilimizin yöneticileri yaptıktan sonra vatandaşlarımıza çağrıda bulunduk gençlerimizi teşvik ettik sagolsunlar bize her zaman inanan güvenen Şanliurfalılar bir kez daha bu çagrimıza destek vererek son iki günde günlük 15-16 bin aşılama rakamına ulaşmamızı sağladılar önümüzdeki hafta içersinde bu rakamın günlük 20-25 bin sayisina ulaşmasını bekliyoruz"Diyerek Sanliurfalıların bu duyarlı davranışlarindan dolayı sonsuz teşekkür ettiğini vurguladı Vali Erin toplamda 1.300 bin kişinin Şanlıurfa'da aşi olması gerektiğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAbdullah Erin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17