banner268

Şanlıurfa Belediye Başkanı Beyazgül yaptıkları ve yapacaklarını anlattı.

Beyazgül, kentin yıllardır faydalanamadığı kış turizminden faydalanabilmesi içinKaracadağ Kayak Merkezinde sosyal tesis 1. Etabı için ihaleye çıktıklarını söyledi.

Kentte özellikle de çocukların arzu ettiği hayvanat bahçesi eksikliğinin de giderileceği müjdesini veren Beyazgül, proje çalışmalarının başladığını söyledi. Beyazgül ayrıca çocuklar için Lunapark projesi için yer tahsisi yapıldığını ve ihale sürecinin başladığını da bildirdi.

Atatürk Bulvarındaki yaya yoğunluğu nedeniyle trafiğin keşmekeş olduğu bölgeye Yaya Alt geçidi yapılacağının da altını çizen Beyazgül, alt geçitte bir de çarşının yer alacağını ve konuyla ilgili fizibilite çalışmasının sürdüğünü anlattı.

Beyazgül’ün açıklamalarından satır başları…

"Atatürk Barajı'nda 60 Bin metrekare alanda gençlik kampı yapıyoruz."

"ŞUSKİ'nin Enerji ödemelerinde gerçekleştirdiğimiz tarife değişikliği ile yaklaşık olarak aylık 2,5 Milyon TL tasarruf sağlıyoruz."

"Viranşehir kanalizasyon projesi kapsamında 22 Bin metre kanalizasyon hattı şebeke döşeme çalışmalarımız tamamlandı."

"Birecik ve Suruç'ta 9 Bin Metre kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarımız devam ediyor."

"Akçakale 1.Etap Atıksu Arıtma Tesisi revize edilerek günlük 8 Bin 232 Metreküp atıksu arıtılmaktadır."

"Hilvan ilçe merkezindeki Korçik Deresinin Kanalizasyon hattını yeniledik."

"Eyyübiye Devlet Hastanesi önünde yaya alt geçidi ve çarşı proje çalışmaları başladı."

"Bozova, Siverek ve Hilvan’da 12 Bin 300 Metre kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarımız devam ediyor."

"Esentepe'de 20 Bin metrekarelik alan Büyükşehir Belediyemizin mülkiyetine geçti. Bu alanda her yaştan vatandaşımızın gidip vakit geçireceği parkın yapımı için proje çalışmasını da yapıyoruz."

"Tarihi çarşılar ve Hanlar bölgesinde çalışmalarımız devam ediyor."

"Bozova, Akçakale ve Harran'ın içme suyu alt yapısı için 68 Milyon TL hibe aldık, çalışmalara başladık."

"Siverek ilçemizde 400 Km içme suyu şebeke hattı çalışmalarımız devam ediyor."

"Siverek Karacadağ Bölgesi'nde 16 kırsal mahalle ve bağlı mezralara su verecek olan projenin 1. Etabı tamamlandı, 2.Etabı ihale edildi."

"Karacadağ Kayak Merkezinde Sosyal Tesisin 1.Etabının proje ihalesine çıktık."

"Hayvanat Bahçesi için proje çalışmalarını başlattık."

"Lunapark projesi için yer tahsisi yaptık, ihale süreci başladı. Şanlıurfa'mıza çok yakışacak bir oyun alanı olacak."

"Atatürk Bulvarı yaya alt geçidi ve çarşı projesi fizibilite çalışması devam ediyor."

"Sırrın hattında çalışan 14 Halk Otobüsünün hat uzunluğu Osmanbey Kampüsü'ne kadar uzatıldı. Otobüsler sabah ve akşam saatlerinde o bölgede hizmet verecektir."

"Özel sektör ve kamu işbirliği ile filomuza 75 araç daha katıyoruz."

"Kale Eteği güney kısmında yıkım çalışmalarını tamamladık ve alanı millet bahçesi olarak halkımızın hizmetine sunacağız."

"Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile birlikte 65 Yaş ev üstü, 170 vatandaşımızın evinde bakım onarım çalışması yaptık."

"Büyükşehir Belediyemizin 17 çorba evinde her gün 25 bin vatandaşa çorba ikram ediyoruz."

"Şanlıurfa 3. Kitap Fuarımıza 120 yayınevi, 200 yazar ve 375 Bin vatandaşımız katıldı. Gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum."

"Kızılkoyun Nekropol Alanında 35 evi kamulaştırdık ve yıkımını tamamladık. Tarihi alanda kazı çalışmalarımız başlıyor. Kızılkoyun alanında gerçekleştireceğimiz ışıklandırma sistemi için de ihale aşamasındayız."

"Şairnabi Kültür Merkezini de sinema gösterimine açtık. Her hafta farklı bir film ile öğrencilerimizi her gün sinema ile buluşturuyoruz."

"Rafadan Tayfa Göbeklitepe Filmi Galasını Şanlıurfa’da yaptık. Filmi 3 Haftada Türkiye geneli 2 milyon 300 bin kişi izledi. Biz de 10 Bin öğrenciyi Rafadan Tayfa Göbeklitepe filmi ile buluşturuyoruz."

"11 Nisan Şanlıurfa Kurtuluşu Etkinlikleri 100. Yılında Cumhurbaşkanlığı himayelerine alındı. 11 Nisan Şanlıurfa Kurtuluşu Etkinlikleri ile ilgili proje ve önerilerinizi 0 414 153 00 00 Whatsapp hattımıza ve http://sanliurfa.bel.tr adresimize iletebilirsiniz."

"Daha Yeşil Bir Şanlıurfa için inşaat veya yol yapım çalışmasının yapıldığı bölgelerde ağaçları kesmiyor, sökerek farklı noktalara dikiyoruz."

"Merkez ilçelerin ilaçlama işlemleri Büyükşehir Belediyemizde artık. Bu konuda çalışmalarımız başladı. Sineklerin yumurtlama döneminde ilaçlama çalışmalarını 3 merkez ilçede Büyükşehir Belediyesi olarak başlattık."

"Milli Ağaçlandırma Günü'nde Kamu Kurum ve Kuruluşlarıyla birlikte 287 Bin adet fidan diktik."

"GAP Vadisi 4. Etap tamamlandı. Yakında açılışını gerçekleştireceğiz."

"Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binası için Çevik Kuvvet karşısında proje çalışmalarını başlattık."

"Çocuk Trafik ve Eğitim Parkının inşaat çalışmaları tamamlandı. 32 Bin metrekare alana inşa ettiğimiz park açılışa hazır kısa süre içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz."

"Hayvan Borsası inşaat çalışmaları devam ediyor."

"11 Nisan Camii ve Külliyesi'nin inşaatın çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtık. Bu projede emeği geçen herkese de teşekkür ederim."

"Kırsal yollarımızda 789 Km stabilize yol, 266 Km asfalt serimi gerçekleştirdik. Bunun yanında kırsaldaki yolların onarımı için 13 Bin 917 ton sıcak asfalt kullandık."

"Viranşehir ilçemizde yaptığımız Eyyüb Nebi Camii'nin inşaat çalışmaları devam ediyor."

"Hilvan ilçemizde 3 Bin metrekarelik alana inşa ettiğimiz Hilvan Kütüphanesi'nin inşaat çalışmaları devam ediyor."

"100 Km beton yol çalışmaları başladı. 13 ilçemizde de beton yol yapmak önceliğimizdir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17