banner268

Perçi,"El Sanatları Çarşısı, Birçok Dar Gelirli Bayana İstihdam Sağlayacak"

Birecik Kaymakamı Kadir PERÇİ, eşi Fadime PERÇİ ile beraber yapımına devam edilen El Sanatları Çarşısı’nı ziyaret edip yetkililerden bilgi alarak bazı incelemelerde bulundular.

Birecik Aile Destek ve Eğitim Merkezi ile Halk Eğitim Merkezindeki kurslara katılarak sertifika alan ve meslek sahibi olmuş bayanlar, kurulacak el sanatları çarşında iş yeri açıp kendi yapmış olduğu el sanatı ürünlerinin satışını gerçekleştirebilecek. Böylece insanlar hem meslek hem de iş sahibi olarak aile bütçelerine katkı sağlayacak.

İlçe turizmine değer katacak olan El Sanatları Çarşısı, yaz kış kullanılabilecek şekilde dizayn edilecek. Ahşaptan yapılacak olan çarşının önümüzdeki günlerde tamamlanması hedefleniyor.

Kaymakam Kadir PERÇİ’nin bu ziyaretine Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Yaşar KARAOĞLU ile Birecik İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali TAVACI da eşlik etti. 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269