banner262

MUTLU EVLİLİĞE İLK ADIM PROJESİ EVLİLİK VE AİLE HAYATI EĞİTİMİ İLE SON BULDU

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı’nın organize ettiği ''Mutlu Evliliğe İlk Adım Projesi'' eğitim seminerleri Sosyolog Canan İşkuran tarafından verilen ’Evlilik ve Aile Hayatı’’ oturumu ile son buldu.

15 oturum halinde yapılan eğitim seminerlerine katılan kursiyerlere eşler arasında boşanma nedenleri, fiziksel ve psikolojik şiddet, iletişim kopukluğu, sorunlara çözüm bulma, sevgi dilinin kullanılması, öfke kontrolünün sağlanması ve evlenecek çiftlerin bir ömür sağlıklı evlilik kurulabilmesi yönünde eğitimler verildi.

Aile toplumun temelidir ilkesiyle hareket eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin Şanlıurfa’ya kazandırdığı 26 Kadın Destek Merkezinde Şanlıurfalı kadınlara 35 farklı branşta eğitimler verilirken 194 atölye ve 12 spor salonunda kadınlar hayatlarına yön vermeye devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17