banner268

Milletvekili Özcan "Özenli olalım, virüse karşı tedbiri elden bırakmayalım"

Özcan,sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

Dünkü yaptırdığımız Covid-19 testimizin sonucu şükürler olsun NEGATİF çıktı. Herkes müsterih olsun. Arayan, soran, dua eden tüm kardeşlerimizden Allah razı olsun. Yüce Allah tüm hastalarımıza Şafi ismi şerefiyle şifa versin.

9 günlük Urfa ziyaretimizde maske takmaya özellikle özen gösterirken, sosyal mesafe konusunda da elimizden geldiğince dikkat etmeye gayret ettik. Özellikle kırsal kesimlerde vatandaşlarımızın maske ve sosyal mesafeye uymadığını gördük ve bu konuda da herkesi önemle uyardık.

Virüs halen aramızda ve bulaşma riski yüksek. Bu vesile ile hemşehrilerimden maske-temizlik ve sosyal mesafeye uymaya davet ediyorum. Bu süre zarfında bizlerle aynı ortamda bulunan vatandaşlarımızın da gönlü rahat olsun. Özenli olalım, virüse karşı tedbiri elden bırakmayalım

Anahtar Kelimeler:
Ak PartiTBMMDr.halil özcan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269