banner268

Millet'ten Milletin Valisi'ne Adak

Şanlıurfalılar adına konuşan Mehmet Altun ve Ahmet Çiftçi duygularını şöyle dile getirdiler;

Şanlıurfa'da göreve geldiği günden bu yana Şanlıurfa halkının her derdiyle hemhal olan bu yüzden Şanlıurfalılar olarak kendisine MİLLETİN VALİSİ ünvanını verdiğimiz Abdullah Erin Valimizin son çıkan Valiler Kararnamesinde tekrar Şanlıurfa'da kalması yediden yetmişe bütün Şanlıurfalıları sevince boğmuştur.

Bizlerde Şanlıurfalıların hislerine tercüman olarak sayın Valimize kurban adak ettik.Sayın Valimiz bu adağımızı yetim kız çocukları yurduna bağışlamıştır.Bu vesile ile bir kez daha halka hizmeti Hak'ka hizmet olarak şuur edinen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'ya Şanlıurfa halkı adına şükranlarımızı ieltiyoruz.

Sayın Valimiz Abdullah Erin'e de bu şehir ve bu millete daha uzun yıllar hizmet etmeyi nasip etsin"diyerek sevinçlerii dile getirdiler.

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin konu ile ilgili yaptığı açıklamada "Bizler,Devletimizin ve Milletimizin beka ve huzuru için görev ifa eden yöneticileriz.

Devletimiz bize nerede görev verirse aynı anlayış ile hizmet etmeye gayret ederiz.Şanlıurfalı hemşehrilerimin şahsıma göstermiş olduğu teveccüh ve sevgi her şeyin üzerindedir.Allah Bizi bu sevgiye layık hizmetler etmeyi nasip etsin.Değerli hemşehrilerimin bu kadir şinas davranışlarını ömrüm boyunca unutmayacağım "dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAbdullah Erin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269