banner262

Karaköprü'de Hizmet Hız Kesmiyor

Karaköprü Belediyesi tarafından ilçenin daha modern bir görüntüye kavuşturulması amacıyla başlatılan kaldırım ve kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla ilçenin her yerinde yeni yollar açan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alibaba Mahallesinde alt yapı çalışmaları tamamlanan bölgelere kilitli parke döşeyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.

Karaköprünün her yıl önemli bir büyüme oranı gösterdiğini belirten Belediye Başkanı Metin Baydilli,İlçedeki yolların da bu büyümeye orantılı olarak çoğaltıldığını söyledi.

Başkan Metin Baydilli, “Fen İşleri Müdürlüğümüz vatandaşlarımızdan gelen talepler ve programımız doğrultusunda yoğun bir çalışma içerisindedir. Her geçen gün büyüyen ilçemizde ihtiyaçları karşılamak üzere yeni yollar açıyoruz ve büyükşehir belediyesi tarafından alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda kilitli parke döşeyerek yolu vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Alibaba mahallesi gibi sürekli büyüme gösteren mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Amacımız Karaköprü’müzde yol sorununu tamamen bitirmek. Çalışmalarından dolayı Fen İşleri ekiplerimize teşekkür ediyorum, yeni yollarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde yeni yol açma ve deforme yollarda yama onarım çalışmalarını da aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17