banner268

Hilvan’da Coronavirüs’e karşı kapsamlı çalışma

Dünyayı etkisi altına alan ve küresel bir tehdit haline gelen Coronavirüs salgınına karşı Hilvan ilçe Müftülük binası, merkez ve kırsal mahalle taziye evleri ile Bahçelievler Mahallesi toki konutlarında halkın ortak kullanım alanları Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından dezenfekte edildi.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatları ile Coronavirüsü’ne karşı mesai gözetmeksizin dezenfekte çalışmalarına devam ettiğini belirten Temizlik İşleri Müdürlüğünün yaptığı yazılı açıklamasında ‘Çinin Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede bütün Dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgınına karşı tedbir amaçlı önlemlerimiz her geçen gün artıyor. İlçe genelinde sürdürdüğümüz çalışmalarımızın devamı olan Hilvan ilçe Müftülük binası, parklar, merkez ve kırsal mahalle taziye evleri ile Bahçelievler Mahallesi Toki Konutlarında halkın ortak kullanım alanları dezenfekte edildi. Halkımızın sağlığı ve güvenliği için çalışmalarımız aralıksız devam edecek’ ifadelerine yer verildi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17