banner262

Erin, Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Sadi Doğan’ı makamında ziyaret etti.

Vali Erin’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başsavcı Doğan, Peygamberler diyarı Şanlıurfa’da daha önceden de görev yaptığını ve yeniden burada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başsavcı Doğan, “Yeni adli yılın ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bizden önce görev yapan arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, aramızdan ayrılan ve şehit olan mesai arkadaşlarımıza da yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Bizler, Şanlıurfa’da vatandaşların sorunlarının çözülmesi, can ve mal emniyetinin sağlanması noktasında gece gündüz demeden azimle çalışmaya devam edeceğiz. Üzerimizdeki görev ve sorumlulukların bilincinde olarak; tarafsız, bağımsız, hızlı ve haktan yana bir anlayışla hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu kez Cumhuriyet Başsavcısı olarak hizmet edeceğim Şanlıurfa halkını sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” dedi.

Vali Erin ve Başsavcı Doğan daha sonra baş başa görüşerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17