banner262

Erbülbül; Siz ne yapıyorsunuz Sayın Valim?

Ne yapıyorsunuz sayın Valim?

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin,namı diğer “MİLLETİN VALİSİ”

Öyle şeyler yapıyor ki bu kadar da olmaz dedirtiyor.

Ne yapıyorsunuz sayın Valim?

Gecenin geç saatlerinde hastahane köşelerinde hasta yakınlarının tewıt’ine cevap vererek umut ve ışık oluyorsunuz.

Ne yapıyorsunuz sayın Valim?

Kah Ankara’da Şanlıurfa’nın projelerini takip ederek, kah Şanlıurfa’da tedbili kıyafetle hastahaneleri denetleyerek Şanlıurfa için,Şanlıurfalı için kısacası bu Millet için gecenizi gündüzünüze katıp Devlet’in güler yüzü ve güvenini gösterip ışıldıyorsunuz.

Yıllardır hakir görülerek itilip kakılan bu Millete değerli olduğu hissini aşılıyorsunuz.

Ne yapıyorsunuz sayın Valim?

Ülkenin bu zor şartlarında pandemide bile esnafı dükkan dükkan dolaşarak dertlerini dinliyor,Devlet’in şevkatini hissettiriyorsunuz.”Umutsuzluğa yer yok” diyerek kararan yüreklere su serpiyorsunuz.

Siz ne yapıyorsunuz sayın Valim?

İki milyonu aşkın nüfusa 13+2 ilçeye eşit hizmet götürerek adalet ve hakkaniyet köprüsünü inşa ediyorsunuz.

Birimiz hepimiz,hepimiz birimiz kavramını perçinleyerek; Tek ses,tek nefes,tek vatan,tek bayrak fikrini yüreklere nakşediyorsunuz.

Siz ne yapıyorsunuz sayın Valim?

STK’sı,Siyasi’si,Bürokrasi’si,Medya’sı başlattığınız “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” felsefesini benimseyerek Şanlıurfa’yı marka şehir yapma yolunda emin adımlarla bir imkansızı başarıyorsunuz.

Siz ne yapıyorsunuz sayın Valim?

Göreve geldiğiniz günden bu yan; Barış,kardeşlik,kalkınma,istihdam diyerek çocuklarımıza,gençlerimize mutlu ve refah bir gelecek hazırlamak için sağlığınızı,sosyal,kültürel ve aile hayatınızı bir kenara koyarak halkın ve Hak’kın rızasını kazanmak yolunda yürüyorsunuz.

Siz ne yapıyorsunuz sayın Valim?

Siz,şunu yapıyorsunuz ve şunu mu demek istiyorsunuz.

“Kadim Şehir Şanlıurfa’ya hizmet etmek ve bu hizmetleri yaparken Şanlıurfalıların duasına talip olmak her faniye nasip olmaz.Devletimiz bizlere bu millete hizmetkar olmak için görev vermiş bende bu görev bilinci ile halka hizmeti Hakka hizmet telakki ederek vatandaşlarımızın sevgisine,güvenine layık olmaya çalışıyorum” diyorsanız sayın Valim o zaman bu kutlu yolda yürürken yanlız olmayacaksınız.

Şanlıurfa’lı dün olduğu gbi memleketinde bir taş üstüne taş koyanı bu günde başının tacı yapar.Zat-ı Alinizi baş tacı yaptığı gibi.

Siz ne güzel işler yapıyorsunuz sayın Valim…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dilek guzeloglu 3 yıl önce

Tebrikler... Allah devlet kademesinin her aşamasında çalışan büyüklerimize vicdanlı olmayı görev şuurunda olmayı nasip etsin

banner17