banner268

Ekinci ,Haleplibahçe ve Buhara mahallelerinde temaslarda bulundu.

Mahallelerde Mahalle Muhtarlarıyla birlikte incelemelerde bulunan Başkan Ekinci, kendisine iletilen bay-bayan taziye evi ve kültür merkezi yapım işine de kısa sürede başlayacaklarının müjdesini verdi.

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı ve Birim Müdürleriyle birlikte ilk olarak Haleplibahçe mahallesine geçen Başkan Ekinci burada Mahalle Muhtarı Fevzi Kızılma ile görüştükten sonra esnaf ve vatandaşı dolaştı. Kendisine iletilen taleplerin çözümü için ilgililere anında talimat veren Başkan Ekinci daha sonra Buhara mahallesine geçti. Burada da Mahalle Muhtarı Hasan Kaya ile birlikte esnaf ve vatandaşları dolaşan Başkan Ekinci, “ İnşallah kısa süre içinde bölge halkının faydalanabileceği ve büyük bir ihtiyacı giderecek olan bay-bayan taziye evi ve kültür merkezi olarak kullanılabilecek eseri de bölgeye kazandırmış olacağız.” Dedi.

Mahalle gezileri sonrası açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci şunları söyledi;” Mahallelerimizi sürekli gezip vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugün de Haleplibahçe  Mahalle Muhtarımızı ve esnafımızı ziyaret ettik. Aynı zamanda Buhara Mahalle Muhtarımızı ve esnafımızı da ziyaret edip gelen talepleri dinliyoruz. Elimizden geldiğince bizlere iletilen talepleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bizlere bu bölgelerde özellikle ihtiyaç duyulan bay-bayan taziye evi talepleriyle ilgili yer konusu hususunda çalışma başlattık. Kısa süre içinde buraya hem bay hem de bayanların kullanabileceği kültür merkezi olabilecek bir eseri de kazandırmış olacağız. Bu bizlere iletilen öncelikli talepti. Bunu yapıp vatandaşlarımızın talebini de yerine getirmiş olacağız. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği teveccühe teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda bulunduğumuz alanda güzel bir eser kazandırmış olacağız. “

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269