banner268

Demirkol,"Haliliye'ye 33 Yeni Park Kazandırdık"

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Başkan Fevzi Demirkol’un talimatları ile kişi başına düşen yeşil alan miktarını arttırmak, vatandaşlara yeni yaşam alanları kazandırmak amacıyla ilçe genelinde yeni park yapım çalışmaları yürüttü. Yapılaşmanın yeni geliştiği alanlarda, imar planında yer alan yeşil alanları düzenleyerek parklara dönüştüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bölgede ihtiyacı duyulan alanları vatandaşların hizmete sundu.

Yeni park yapım çalışmaları kapsamında İmam Bakır, Paşabağı, Devteşti, Süleymaniye, Konuklu, Sırrın, Karşıyaka ve Ahmet Yesevi mahallelerinde toplamda 125 bin 436 metrekarelik 33 yeni park, Haliliye’ye kazandırıldı. Yeni tamamlanan parkların peyzaj düzenlemeleri, oyun grubu, ağaç dikim, piknik masası, bank ve çöp kovalarının da montesi de yapılarak vatandaşların kullanımına sunuldu.

Park yapım çalışmalarının yanı sıra, daha önceden yapılan 38 parkta da düzenlemeye gidildi. Yapılan yeni planlama doğrultusunda yapılaşmanın tamamlandığı ve yeşil alanların parka dönüştürüldüğü 38 alan, yeniden düzenlendi. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarıyla çehresi değiştirilen parklarda da, bölge sakinlerinin hizmete sunuldu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269