banner268

Çiftçi "Bir şehirde; trambüs, tramvay  bitirilmeden toplu ulaşım çözülmüş olmaz"

Çiftçi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada;

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Trambüs projesi sürecine ilişkin açıklamam:Şehir için önemli olan projeler bekletilemez. Defalarca kamuoyuna sunduğum trambüs projesi sürecini tekrar paylaşıyorum. Halkımızı doğru bilgilendirmek hepimizin görevidir.

Üç buçuk yıl Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptım. Bu kısa sürede; çöp tesisleri, arıtma tesisleri, köprülü kavşaklar, bulvarlar, Ges tesisleri,sosyal ve spor tesisleri, fuar merkezi gibi sayısız projeye başlayıp bitirdim. Trambüs projesi de bitmedi.

Değerli hemşehrilerim yapılacak tek şey döviz kuru yüksekliğinden teehhüdünü yerine getiremeyen firmanın sözleşmesini feshetmek, teminatı belediyeye alınarak, yeniden Trambüs makinalarını ihale etmektir.Trambüs bedeli İlbank hesabında hazır beklemektedir.

Büyükşehirlerin tamamında ya raylı ya da metro projeleri hayata geçmiş veya geçmektedir. Ne hikmetse Şanlıurfada Trambüs projesi bitirilmek istenilmemektedir. Bir şehirde; trambüs, tramvay bitirilmeden toplu ulaşım çözülmüş olmaz.

Trambüs projesi daha önce Sn.Ahmet Bahçıvan ve Sn. Ahmet Eşref Fakıbaba başkanlarımız tarafından fikir olarak sunuldu. Bunun projelendirilmesi ve ihale edilmesi benim dönemimde oldu. Dilerim bitirilmesi de bu dönemde olur.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaNihat çiftçi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17