banner268

Ceylanpınar Belediyesi Araç Filosunu Güçlendiriyor

Araç filosuna yeni katılan Hidrolik sepetli, teleskopik platform aracı ile araç filosunu güçlendiren Ceylanpınar Belediyesi gerek belediye hizmetleri ve gerekse ilçede ihtiyaç duyulan bir aracı ilçeye kazandırmış oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, araç filosunu güçlendirmeye devam ettiklerini söyledi. Araç filosuna dahil edilen yeni sepetli bom aracı ile büyük bir ihtiyacın da karşılandığını vurgulayan Daşkıran, "Araç filomuza çok ihtiyaç duyduğumuz bir araç daha kazandırmış olduk.

2014 yerel seçimlerinden bu yana araç filomuza 41 araç kazandırmış olduk. Bugünden itibaren halk arasında sepetli bom aracı olarak tabir edilen hidrolik sepetli, teleskopik platform aracımızı araç filomuza dahil ettik. Gerek vatandaşlarımızın ihtiyaçları ve gerekse belediye hizmetlerinde kullanılacak aracımız ilçemiz için büyük bir ihtiyaçtı." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaCeylanpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269