banner268

Asparagas Habere Yalanlama

Söz konusu videodaki olayın 2014 yılında Şanlıurfa İli Viranşehir İlçesi Başköy köyünde meydana geldiği, olayın şüphelisi şahsın Suriye vatandaşı olmadığı, aynı köyden A.B. (58) isimli şahıs olduğu, olayın mağduru küçük çocuğun da aynı köyden A.A isimli çocuk olduğu tespit edilmiştir. Olayın nedeninin ise 2014 yılında A.A isimli çocuğun top oynadığı esnada aynı köyde ikamet eden A.B. isimli şahsın evinin camını kırması soncu meydana geldiği anlaşılmıştır.

Meydana gelen olay ile ilgili olarak mağdur şahsın veya ailesinin bugüne kadar adli mercilere ve Jandarmaya herhangi bir şikâyet başvurusunun bulunmadığı anlaşılmış olup, çıkan haberler sonucu Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilerek söz konusu olay ile ilgili adli tahkikata başlanılmıştır.

İlimizdeki huzur ortamına zarar vermekten başka bir amaca hizmet etmeyen bu tür yayınlar konusunda basın-yayın kuruluşlarını daha dikkatli ve özenli olmaya davet ederken, vatandaşlarımızın da bu yöndeki haberlere itibar etmemeleri hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17