banner268

Diyarbakır Valisi Karaloğlu'ndan Kahramanlara Anlamlı Teşekkür

“Sanata Destek Sağlığa Vefa” programı kapsamında Diyarbakırlı resim öğretmeni Nazlı Eren koordinatörlüğünde Sanat Sokakta ekibi ile Büyükşehir Belediyesi sanatçıları tarafından sağlık görevlilerinin pandemi sürecindeki fedakar çalışmalarına ithafen bir resim yapıldı.

“Pandemi Sürecinin Kahramanlarına Teşekkür” temalı resmi tamamlayan son fırça darbeleri Vali Karaloğlu tarafından atıldı.

Karaloğlu, alanda yaptığı incelemelerini tamamladıktan sonra basına açıklamalarda bulundu.

Çok Yoruldular

Sağlık çalışanlarının yaşanan pandemi sürecinde olağanüstü bir gayret sarf ettiklerini ve çok yorulduklarını belirten Karaloğlu, bu süreçte sağlık çalışanları için yapılacak en büyük iyiliğin alınan tedbirlere harfiyen uymak olduğunu söyledi.

Karaloğlu, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından kamuoyuyla paylaşılan ve İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelgeler ile İl Hıfzısıhha Kurulunca alınan kararlar doğrultusunda Diyarbakır'da yeni tedbirlerin uygulanmaya başladığını ve denetimlerin sıkılaştırıldığını dile getirerek vatandaşlardan alınan tedbirleri uyarak hem kendilerini hem sevdiklerini korumalarını hem de sağlık çalışanlarının yükünü azaltmalarını istedi.

Karaloğlu, el ele vererek, işbirliğiyle bu süreçten daha kolay çıkılacağını da sözlerine ekledi.

Tedbirler Konusunda Daha Dikkatli Olunmalı

Ayrıca, basın mensupları tarafından Diyarbakır'daki son durumla ilgili gelen bir soruya ise Vali Karaloğlu, il genelinde son dönemde durumun stabilize olduğu, kurallara uyulduğu takdirde sürecin daha sağlıklı yürütüleceği ve Diyarbakırlı vatandaşlardan tedbirler konusunda daha dikkatli olmalarını temenni ettiği yönünde cevap verdi.

Değerlendirmelerin ardından sanatçılardan yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alan Karaloğlu, alanda bulunan vatandaşlarla sohbet ederek çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Sağlık çalışanlarına ithafen yapılan çalışma vatandaşlardan da büyük beğeni topladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269