banner268

Şanlıurfa'nın Turizmdeki yüz akı!

Şanlıurfa tuizmine kazandırdığı değerle yerli ve yabancı turistlerin beğenisini kazanan EL RUHA Otel Yönetim Kurulu Başkanı Av.Şevket Küçük,"amacımız,Şanlıurfa'nın misafirperverliğini yaşatarak gelen misafirlere en kaliteli hizmeti sunmak.EL RUHA Otel'de en üst kademeden en alt kademeye kadar çalışan tüm ekip bu misyonla hareket etmektedir.

2020 yılına ramak kaldığı bu günlerde de bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yerli ve yabancı misafirlerine güler yüzle kapılarımızı açacağız.Konaklama konseptimiz dışında,Şanlıurfa'nın gelenek ve göreneklerini yansıtacağımız Sıra Geceleri müzik şöleninin yanı sıra özel günler için de EL RUHA Otel hizmet vermeye devam edecektir"derken Şanlıurfalılar ise 2019 yılında Şanlıurfa'nın tanıtımına büyük katkı sağlayan firmaların başında Otel EL RUHA'nın geldiğini dillendirdiler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269