banner262

Hülya Temizlik, Kamu Kurum ve Kuruluş Temizliği konusunda en kaliteli hizmeti sunuyor.

Hülya Temizlik'ten yapılan açıklamada;

Üst sınıf temizlik servisimiz ile, ev ve işyerinizin temizliğini gerçekleştiriyoruz. En kaliteli temizlik malzemeleri ve deneyimli temizlik personelimizle hizmetinizdeyiz. İşinin Ehli Personel. Kaliteli Malzemeler. Üst Sınıf Yıkama. Memnuniyetiniz Garanti.

Ülkemizin en prestijli ve gelişmiş kuruluşlarından bir tanesi olan, tasarım, temizlik ve görünümü ile de göz dolduran kamu kurumlarımız, gereksinimi olan temizlik hizmetlerini veren firmamız, dosyaların, bilgisayarların, mobilyaların ve yüzeylerin temizlenmesinde profesyonel çalışanları ve modern temizlik malzemeleri ile etkili rol oynamaktadır. Görünümü ve temizliği ile her zaman mükemmel ve kusursuz olması gereken bu kuruluşlar için kurumsal destek veren, modern donanımları ve profesyonel ekip ruhu ile hijyenik ve düzenli ortamlara imzasını atan firmamız, Kurum Temizliği Şirketleri arasında lider ve öncü bir yapıya sahiptir..

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHülya Temizlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17