banner268

Beyazgül "Verdiğimiz Sözlerin Takipçisi Olacağız"

Başkan Beyazgül Kent Konseyi seçimlerine katılarak oyunu kullandığını,sonucunun Şanlıurfa için hayırlara vesile olmasını diledi.

URFEST Konusunda çalışmaların olumlu geçtiğini belirten Başkan Beyazgül,Şanlıurfa'nın yüzlerce lezzeti olduğunu belirterek gastronomi konusunda Şanlıurfa'nın iddialı olduğunu söyledi.URFEST Şanlıurfa'nın ve Şanlıurfa lezzetlerinin tanıtımı için büyük bir fırsat olduğunu söyleyerek tüm imkanlarımızı şehrimizin tanıtımı için seferber edeceğiz dedi.

Başkan Beyazgül verdikleri sözlerin takipçisi olduğunu belirterek Karaköprü köprülü kavşaının tamamlanması için Şanlıurfa Milletvekillerinin katkısı olduğunu söyledi.Karaköprü'nün 200 Bin nüfusa sahip bir yerleşim merkezimiz,trafik akışının rahatlaması konusunda köprülü kavşak önemli bir etkendir dedi.

Şanlıurfaspor konusunda önemli açıklamalar yapan Başkan Beyazgül,Şanlıurfaspor sorunu bir kişinin veya bir kuruluşun çözeceği bir sorun değildir derken bu güne kadar yönetimde bulunan idareciler ellerinden geleni yaptılar ama bu gün 54 Milyon lira borç faturası olan Şanlıurfaspor sorununu tüm Şanlıurfa ile birlikte çözüme kavuşturmaya gayret ediyoruz dedi.

Basınla iyi ilişkiler içersinde olmaya gayret ettiklerini söyleyen Başkan Beyazgül,şahsım veya belediyenin hakkında prim yapmaya yönelik haberlerin yapılmasının yalnışlığına dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17