banner268

Vali Gül "ecdadımızın omuz omuza vererek üstlendiği büyük mücadelenin destanıdır"

Çanakkale Zaferi, vatanseverlik, fedakârlık, cesaret gibi yüksek faziletlerin kahramanca sergilendiği, ecdadımızın omuz omuza vererek üstlendiği büyük mücadelenin destanıdır.

Aziz Milletimiz 18 Mart’ta 'Çanakkale geçilmez' diyerek vatan, bayrak, istiklal ve hürriyet uğruna tüm dünyaya meydan okumuş, bir milletin yeniden varoluş ve diriliş destanı olan Çanakkale Destanını yazmıştır. Evet, Çanakkale geçilmedi, geçilmeyecek…

Çanakkale’de tüm imkânsızlıklara rağmen, vatanın her köşesinden evlatlarımız, milli ve manevi değerlerimiz için hayatını ortaya koyarak bizleri yeryüzünde milletlerin en azizi kılmıştır

Milletimize bu eşsiz zaferin gururunu yaşatan, vatanımız, bağımsızlığımız, milli birlik ve bütünlüğümüz için canlarını hiçe sayan kahraman gazilerimiz ve aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şad, makamları ali olsun.  
Vatanın bekası için benliklerinden vazgeçen o yiğitler, aziz milletimizin gönlünde sonsuza kadar yaşayacaklardır. Şehitlerimizin bizlere mukaddes emaneti olan bu vatan toprakları, dün olduğu gibi bugün de canını hiçe sayacak vatan evlatları tarafından korunmaktadır. Milletimiz müsterih olsun.

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. Yıl Dönümünü ve Şehitlerimizi Anma Günü’nü kutluyorum.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal eden kahramanlarımızı, vatanını canından aziz bilen şehitlerimizi, rahmetle ve minnetle anıyor, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyor, Bayrak ve namus uğruna canını vermenin ve ölümü hiçe sayarak mücadele etmenin ne demek olduğunu yakinen bilen tüm Gazi Şehirli Hemşehrilerime selam ve saygılar sunuyorum. 

Anahtar Kelimeler:
GaziantepDavut Gül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17