banner268

Taksiciler Derneği Oyunu Açıkladı

Dernek Başkanı Hasan Karadaş yaptığı açıklamada evet oyu kullanacaklarını ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında olduklarını açıkladı.


Başkan Karataş yaptığı açıklamada; “Biz taksiciler dernek yöneticileri ve üyeleri olarak her zaman Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Darbe günü taksici arkadaşlarımız devletimizin arkasında olduğunu göstererek ücretsiz bir şekilde meydanlara vatandaşları taşıdılar. Arkadaşlarımız referandum için kapı kapı gezerek çalışmalarına devam edecek inşallah” ifadelerini kullandı.


Şanlıurfa Taksiciler Dernek Başkan Yardımcısı Bülent Kabak ise; “Biz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız. 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Başkanımız Hasan Karadaş’ın talimatı ile tüm vatandaşlarımızı meydanlara taşıdık. Halen de çalışmamıza devam ediyoruz. 16 Nisan’da evet kararı çıkması lazım” dedi.
Şanlıurfa Taksiciler Dernek Başkan Yardımcısı Aziz Baysarı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;


 “Başkanımız Hasan Karadaş’ın talimatıyla çalışmalarımıza başladık. İnşallah 16 Nisan ülkemiz için hayırlı olur. Herkesin elini vicdanına koyarak evet demelerini istiyoruz. Cumhurbaşkanımızın arkasındayız” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269