banner268

Şırnak Valisi Pehlivan "Ramazan Bayramı’na ulaşmasının sevincini ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız"

Bayramlar ki birlik, beraberlik, kardeşlik ve dayanışma duygularına güç kazandıran,  huzurlu yaşamın tesisini ve devamlılığını sağlayan, milletçe sahip olduğumuz çok kıymetli manevi hazinelerimizdendir.

Bu günler vesilesiyle hatırlamak, hatır sormak, bayramlaşmak, kırgınlıkları bertaraf etmek aramızdaki sevgi bağlarını kuvvetlendirecek; toplumsal dayanışma açısından önem arz eden saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularını çoğaltacaktır. Memnuniyetle müşahede ediyoruz ki aziz Milletimiz bu güzel hasletleri ezelden beri yaşatmış ve bugünlere taşımıştır. Bu değerlerimizin varlığı yarınlarımıza da ışık tutmaktadır.

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerden dolayı bu seneki Ramazan Bayramı'mızı evlerimizde geçirmek durumundayız. Sevgimizi göstermek veya hissettirmek için mesafeler her zaman yakın olmayabilir. Bu nedenle içinde bulunduğumuz şartlardan dolayı bu bayram daha çok gönülden bayramlaşacağız; iyi dileklerde, dualarda buluşacağız. Aile, akraba ve sevdiklerimize telefon ve benzeri iletişim kanallarını kullanarak ulaşacağız.

Bayram günlerinde de evde kalalım ki, koronavirüs ile mücadelede ülke olarak elde ettiğimiz başarı daim olsun, bayram ertesi günler, gene tedbirli olmak kaydıyla, inşallah sağlıklı günlere kavuşarak adeta bayram sevincine dönüşsün.

Bu vesileyle Şırnaklı saygıdeğer hemşehrilerimizin, Aziz milletimizin ve İslâm âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, huzur, sağlık, hayır ve iyiliklere vesile olmasını diliyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17