banner268

Şırnak Valisi  Pehlivan "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum"

Şırnak Valisi Ali Hamza Pehlivan "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Mesajında, Basın toplumun yerelde ve ulusalda yaşanan gelişmelerden haberdar olması, bilgilenmesi ve görüşlerini, düşüncelerini duyurmasının etkili bir aracı, bilgi ve iletişimin en etkili ve en önemli kanallarından biridir. Toplumun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesi noktasında büyük görevler üstlenen, bilgi edinme kaynağı olan basın müessesesi, demokratik sistemlerin vazgeçilmez kurumlarındandır. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle, demokrasi ve insan haklarının sağlıklı bir şekilde işlemesi ve güç kazanması, vatandaşlarımızla kamu kurumları arasındaki ilişkilerin geliştirilerek kamu hizmetlerinde etkinliğin sağlanması konularında da önemli katkıları bulunmaktadır. 
        Bu uğurda görev yapan ve ebediyete irtihal etmiş olan basın mensuplarına Allah’tan rahmet diliyorum. Bilgi birikimi ve tecrübesinden güç alarak özveriyle görev yapan, evrensel ilkeler ışığında bu görevi fedakârca yerine getiren, meslek etiği ve sorumlu habercilik anlayışıyla hareket eden, mesleğini yaparken yeri geldiğinde canını feda etmeyi dahi göze alabilen bütün basın mensuplarının ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor; huzur, esenlik ve başarılar temenni ediyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17