banner268

Kaya'dan Mevlid Kandili Mesajı

Kaya mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Alemlere Rahmet olarak gönderilen yüce peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) doğum gününü temsil eden bir Mevlid Kandilini daha idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanlığın karanlıktan aydınlığa çıkışında ve katılaşmış kalplerin yumuşamasında çok önemli bir yere sahip olan, bu mübarek gün vesilesiyle bütün Müslümanları tebrik ediyor, Peygamber (SAV) sevgisinin gönüllerimize sirayet etmesini ve kök salmasını diliyorum.

Duygularında sevgi, şefkat, merhamet ve hoşgörüyü; ilişkilerinde hakkı, doğruyu, güzeli ve vefayı; ibadetlerinde ihlâs ve samimiyeti öne çıkararak gönülleri fetheden, Hz. Peygamber (S.A.V.); sözlerinde ve bu sözlerin ifade ettiği anlamlarda, bütün varlıklara karşı sergilediği tutum ve davranışlarda bize örnek olmakta, yaşamakta olduğumuz hayata ve geleceğimize ışık tutmaktadır. Onun aracılığı ile insanlığa gönderilen İslam dini de tebliğin başlangıcından zamanımıza kadar uzanan süreçte; rahmet, adalet, paylaşım, barış ve güvenlik gibi önemli ilkeleri her zaman önde tutarak umutsuz ve çaresiz insanlara ümit ve ışık kaynağı olmaktadır."

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaMehmet Kaya
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269