banner268

Gaziantep Valisi Gül, “Sizler gerçekten tarifi imkânsız işlere imza atıyorsunuz"

Bir otelde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, basın mensuplarının milletin sözcüsü olduğunu aktaran Vali Gül, kentin tanıtımı noktasında basının önemli bir yer aldığını söyledi.

Gazetecilerin zor şartlar altında görevlerini yerine getirdiklerini ifade eden Gül, “Sizler gerçekten tarifi imkânsız işlere imza atıyorsunuz. Yeri geldiği zaman bir dokunuşla bir mazlumun hayatını değiştirebiliyorsunuz. Onun için toplum tarafından saygınlığı çok olan meslekler arasındasınız. Bu kentte yaşayanların yerel basına sahip çıkması lazım. Dünyanın hiçbir yerinde ücretsiz haber akışı yoktur. Yani bir yerden haber okuma hizmeti alıyorsanız mutlaka bunun bir bedeli vardır. Bu bedel abone olmak ve gazete satın almakla olur. İnşallah bu anlamda yerel gazeteler daha fazla destek alır” dedi.

Konuşmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, yapımı tamamlanan spor tesisleri, okullar vb. yatırımlar ile devam eden projeler hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Programa Vali Gül’ün yanı sıra  İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez ile gazeteciler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Gaziantep10 OcakDavut Gül
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17