banner268

Erbülbül,10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladı.

Gazeteciliğin evrensel ilkeleri çerçevesinde vatan ve milleti için ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışıyla çalışan basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladığını ifade eden Erbülbül, mesajında şunlara yer verdi:

"www.urfagap.com Yön.Kur.Başkanlığı görevimin yanı sıra asıl mesleğim olan gazetecilik, benim için her zaman büyük bir gurur ve onur kaynağı olmuştur. Muhabirlik, köşe yazarlığı, gazete yöneticiliği, gazete sahipliği yapmış, basın sektörünün tam içinden gelen bir meslektaşınız olarak, bugünün anlamını ve güzelliğini ben de yaşıyorum. Kıymetli meslektaşlarım, halkın tarafsız ve doğru haber almasını sağlamak gibi çok önemli ve şerefli bir görevi ifa ediyorsunuz. Mesleğin tüm meşakkatlerini göğüsleyerek, kutsal bir görevi yerine getiriyorsunuz. Demokrasimizin ve toplumumuzun güçlenmesi için sorumlu gazetecilik anlayışıyla, gecesini gündüzüne katan, meslek ilkelerine ve haysiyetine her zaman dikkat etmiş değerli gazetecilerimize ne kadar teşekkür etsek az."

Erbülbül,şunları kaydetti:

"Milli mücadele yıllarında Türk basını, milli birliğin ve beraberliğin sağlanmasında, düşman işgaline karşı ülkenin sesi olmuştur. Basın bu gücünü 15 Temmuz darbe girişiminde de bir kez daha ispatlamıştır. Toplumun her alanda yaşadığı sorunları ve bu sorunların çözüm önerilerini, yeri geldiğinde canı pahasına dahi kaleme alan ve kamuoyuna aktaran gazetecilerimizin '10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü yürekten kutluyorum. Görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren, basın emekçilerini de saygı ve minnetle anıyorum. Topluma haber aktarımını sağlamak adına gece-gündüz demeden ve mesai saati gözetmeksizin canla-başla büyük bir özveri ile çalışan tüm basın emekçilerimizi sevgiyle kucaklıyorum." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269